Vi er medlem af Dansk Byggeri​

​Vi er medlem af Grøn erhvervsvækst

Kloakarbejde for private, erhverv og det offentlige

Hos Egely Murerforretning tilbyder vi at udføre kloakarbejde for private, erhverv og det offentlige i Kolding, Vejle og Fredericia. 

Skal du have udført et stykke grundigt og effektivt kloakarbejde efter eksempelvis forsikringsskader eller rørskader, er vi et yderst erfarent firma, der har speciale i alle former for arbejde med kloak. Der kan være mange grunde til at efterspørge en kloakspecialist, men typisk er det i forbindelse med skader eller tilstopning - eller også er det i forbindelse med opførelse af en ny kloak ved nybyg, tilbygning eller ved renovering i badeværelset. For at udføre et korrekt stykke arbejde forudsætter det viden om, hvorledes man går til værks. 

Grundet vores mangeårige erfaring på området, er du sikker på, at kvaliteten er i orden, når vi udfører arbejdet på din(e) kloak(er).

Vi tilbyder også kloakarbejde som tilslutning til pumpebrønd

Har du brug for en dygtig og kompetent fagspecialist inden for kloakarbejde, er vi parate til at hjælpe dig med din opgave. 

Er du bosat uden for byen eller på landet, har du mulighed for at få en pumpebrønd. Skal du have tilsluttet pumpebrønde lægger vi en ledning fra huset til selve brønden, så du kan lede vandet denne vej. 

Skal du have opført ny kloak ved eksempelvis en tilbygning eller ved nyt badeværelse, kan vi også hjælpe med dette. Vi kan desuden lægge dræn rundt om huset for optimal nedsivning til kloarken.

Få et godt tilbud på din opgave

Ønsker du at få et tilbud på kloakarbejde, giver vi gerne en faglig vurdering af, hvad der er den bedste løsning i dit tilfælde. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig, så du kan få gode afløb, der fungerer optimalt. Vi tilbyder også rådgivning om, hvad der bedst kan betale sig for dig, så tag os med på råd fra starten, hvis du skal bygge et nyt hus, have en pumpebrønd eller eksempelvis have lagt dræn.

Kontakt os på telefon 26 15 55 26 eller skriv til e-mail info@egelymurerforretning.dk. Vi ser frem til at høre om dit projekt.

Egely Murerforretning ApS

v/ Kim Anders Roager Nielsen

Aut. Kloakmester​

Vores adresse:

Dalbyvej 45, 6000 Kolding

CVR: 30076621​

Ring eller skriv for et tilbud

​Tlf.: 26 15 55 26

info@egelymurerforretning.dk