Vi er medlem af Dansk Byggeri​

​Vi er medlem af Grøn erhvervsvækst

​Om Egely Murerforretning ApS​

​Egely Murerforretning ApS er startet af Kim Anders Roager Nielsen, som udover at være udlært murersvend i 2001 også har kvalificeret sig som autoriseret kloakmester i 2004, og som det nyeste også som energihåndværker (nov. 2012).

I de travleste perioder beskæftiger vi op mod 10 -12 dygtige murersvende, der alle er med til at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde. Desuden har vi også et par tømrersvende, så vi selv kan udføre små tømreropgaver, og de større opgaver sammen med samarbejdspartnere.

Vores projekter bliver fulgt helt til dørs

Vi lægger stor vægt på ærlighed og en tæt dialog med kunden gennem hele processen. Når De indgår et samarbejde med Egely Murerforretning ApS, kan De være sikker på, at projektet bliver fulgt helt til dørs, inden vi betragter opgaven som løst.

Igennem årene har vi oparbejdet et særdeles godt samarbejde med andre håndværkere i vores lokal-område, hvilket betyder øget fleksibilitet håndværkere imellem og en god stemning på pladsen.

Som noget nyt vil vi nu også kunne udarbejde en energiberegning af huse fra før 1980, og vi kan være behjælpelig med selve energirenoveringen, selvfølgelig i samarbejde med andre aktuelle

håndværkere.

Egely Murerforretning ApS

v/ Kim Anders Roager Nielsen

Aut. Kloakmester​

Vores adresse:

Dalbyvej 45, 6000 Kolding

CVR: 30076621​

Ring eller skriv for et tilbud

​Tlf.: 26 15 55 26

info@egelymurerforretning.dk