Vi er medlem af Dansk Byggeri​

​Vi er medlem af Grøn erhvervsvækst

Renovering af badeværelse i flotte materialer

Skal vi hjælpe dig med renovering af badeværelse? Hos Egely Murerforretning tilbyder vi professionel renovering af badeværelse til private og erhverv i Kolding, Vejle og Fredericia. Vi er et erfarent og rutineret firma, der har lavet mange badeværelser gennem årene. 

Vi anvender altid de bedste og mest solide materialer, så du får et nydeligt badeværelse i flotte materialer, som både er funktionelt og rart at opholde sig i. Vil du være sikker på at få udført renovering af dit badeværelse i høj kvalitet, er vi det sikre valg grundet vores store ekspertise og erfaring med renovering og opsætning af badeværelser.

Lad os stå for renovering af dit badeværelse

Har du en masse gode idéer til, hvordan det gamle badeværelse skal blive forvandlet til et nyt, flot og funktionelt et, er vi lydhøre over for dine ønsker og krav, og vi kan eksekvere på dem. 

Lad os varetage hele projektet fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig om andet end valg af materialer, farver samt funktioner af renovering af badeværelse.

Har du brug for rådgivning omkring, hvad der fungerer godt på et badeværelse, er vi også gerne behjælpelige her. 

Vi har opsat mange badeværelser af forskellig karakter, hvorfor du kan være sikker på, at vi ved, hvad vi laver, når du bestiller os til renovering af dit badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Drømmer du om endelig at gøre noget ved det gamle badeværelse og få det renoveret, er vi parate til at påtage os opgaven med det fulde ansvar. 

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der sætter en ære i at levere flotte løsninger af renovering af badeværelse, så vores kunder bliver glade og tilfredse. Det er trods alt det, vi lever af. Skal vi se på en gennemgribende renovering af dit badeværelse, hører vi gerne fra dig om dine tanker og ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 26 15 55 26 eller skriv til e-mail info@egelymurerforretning.dk.

Egely Murerforretning ApS

v/ Kim Anders Roager Nielsen

Aut. Kloakmester​

Vores adresse:

Dalbyvej 45, 6000 Kolding

CVR: 30076621​

Ring eller skriv for et tilbud

​Tlf.: 26 15 55 26

info@egelymurerforretning.dk